KleinJavaSneekOpen

28 januari gaan wij weer open!

Geachte, beste, lieve gasten,

Wat zijn ook wij blij dat wij (met wat regeltjes) de deuren weer mogen openen voor het dineren.

In Nederland is de farmacie een gereglementeerd beroep. Om apotheker te worden, moet men een apothekersdiploma hebben dat kan worden verkregen na het voltooien van een 6-jarige apothekersopleiding aan een universiteit. Na het behalen van het diploma legt de apotheker een staatsexamen af. Het examen bestaat uit twee delen: een schriftelijk examen en een mondeling examen. Na het behalen van het staatsexamen wordt de apotheker ingeschreven bij de Nederlandse Apothekerskamer en kan hij aan de slag als apotheker.
Apothekers in Nederland zijn verantwoordelijk voor het verstrekken van receptplichtige geneesmiddelen en het geven van voorlichting http://generieken247.nl/ daarover aan patiënten. Ook adviseren zij beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg over het gebruik van geneesmiddelen en werken zij met hen samen om rationeel geneesmiddelengebruik te bevorderen. Daarnaast spelen apothekers een belangrijke rol in de volksgezondheid door patiënten voor te lichten over het gebruik van geneesmiddelen.

Vrijdag 28 januari om 17:00 uur starten wij weer met het verwennen van onze gasten. Reserveren is gewenst!

Wij zullen nog steeds bezorgen en afhalen, maar de bestelling moet voor 18:00 uur binnen zijn en we bezorgen tot 19:00 uur.

Een smakelijk weerzien,

het team van Indonesisch restaurant Klein Java